Θέλετε να πάτε θέατρο; 3 παιδικές παραστάσεις από 5 ευρώ!

Θέλετε να πάτε θέατρο; 3 παιδικές παραστάσεις από 5 ευρώ!


Το Σαββατοκύριακο έφτασε και ο χρόνος είναι πολύτιμος. Για αυτό μπορείτε να τον αξιοποιήσετε με την οικογένειά σας όσο πηγαίνοντας σε παιδικές παραστάσεις. Και με εισιτήρια από 5 ευρώ!

«Η Κοκκινοσκουφίτσα»

Συνεχίζεται για έκτη χρονιά, με πάνω από 500 παραστάσεις, το κλασικό παραμύθι του Σαρλ Περώ. Επιστρέφει ανανεωμένο, για να ταξιδέψει και πάλι μικρούς και μεγάλους φίλους…

Σε ένα πολύ όμορφο χωριό η μικρή Κοκκινοσκουφίτσα, αγνοώντας τις συμβουλές των γονιών της να μη σταματήσει στο δάσος και να πάει το φαγητό στη γιαγιά της, μπλέκεται σε περιπέτειες με τον κακό λύκο.

Θα τα καταφέρει η Κοκκινοσκουφίτσα να ξεγελάσει τον λύκο; Ο λύκος είναι πραγματικά κακός; Τι ζητάει από την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά της;

Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Πληροφορίες

Κάθε Κυριακή, 15.15 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα & 20 λεπτά
Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ, Δερβενίων 46
Τηλ. επικοινωνίας & πληροφοριών: 210 – 3822661, 6977 – 023168

«Η Χιονάτη»

Το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ παρουσιάζεται για 4η επιτυχημένη θεατρική χρονιά στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΕΞΑΡΧΗΣ.

Η γλυκιά και όμορφη Χιονάτη ζει με την κακιά μητριά της στο αρχοντικό της και οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Μοναδικός φίλος και σύμμαχος της είναι ο Άφοβος.

Όταν ο μαγικός καθρέφτης αποκαλύπτει στην κακιά μητριά της ότι η ομορφότερη στον κόσμο είναι η Χιονάτη, τότε αρχίζουν οι περιπέτειές της!

Ένα έργο που πραγματεύεται αξίες και ιδανικά όπως η πίστη, η ελπίδα, η αγάπη, η αποφασιστικότητα, δοσμένα με χιούμορ και ευαισθησία.

Πληροφορίες

Κάθε Σάββατο, 17.30 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα & 20 λεπτά
Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ, Δερβενίων 46
Τηλ. επικοινωνίας & πληροφοριών: 210 – 3822661, 6977 – 023168

«Ο Κοντορεβυθούλης»

Το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι του Σαρλ Περώ. Στο παραμύθι, ο Κοντορεβυθούλης είναι το μικρότερο, αλλά και εξυπνότερο παιδί μιας φτωχής οικογένειας καλαθοποιών.

Όταν οι γονείς του δεν έχουν πλέον χρήματα να μεγαλώσουν αυτόν και τα έξι αδέρφια του, αποφασίζουν να τα εγκαταλείψουν στο δάσος αφήνοντας τα στην τύχη τους.

Ο Κοντορεβυθούλης με βοηθό τον πιστό του φίλο το σκυλάκι του, Ζιν, και πολλά ζώα του δάσους, θα καταφέρει να νικήσει τον φοβερό γίγαντα που μπήκε εμπόδιο στο δρόμο του.

Θα βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θα κατορθώσει ο Κοντορεβυθούλης με το έξυπνο μυαλό του να εξαφανίσει τον γίγαντα; Στο δάσος θα παίζουν τα παιδιά ή θα παραμείνει στον κακό γίγαντα;

Πληροφορίες

Κάθε Κυριακή, 11.15 π.μ.
Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα & 10 λεπτά
Θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ, Δερβενίων 46
Τηλ. επικοινωνίας & πληροφοριών: 210 – 3822661, 6977 – 023168

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τελευταία Ταράτσα του Φοίβου: Το πρόγραμμα Ιουνίου!

Όνειρο Θερινής Νυκτός, του Σαίξπηρ στο Θέατρο Ολύμπια

Οι ταινίες της εβδομάδας

Η Εθνική Λυρική Σκηνή υπόσχεται ένα θεαματικό καλοκαίρι στο Ηρώδειο

Source link

avatar

Μου αρέσει να μπλογκάρω συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.