«Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου» – News.gr

«Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου» – News.gr


Έφυγα από το Epsilon και έμεινε η Αντελίνα γιατί δεν γινόντουσαν τα πράγματα όπως έπρεπε

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, ο οποίος μίλησε για την οικογένεια του, τα επαγγελματικά του αλλά και για το ποιο εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

«Είμαι 17 χρόνια με τη γυναίκα μου. Στα 7 χρόνια είχαμε φαγούρα, μετά ξεκίνησε τον μπλάστρι. Η γυναίκα σου αν σε χτυπάει 3 φορές την ημέρα, ξέρεις εσύ τον λόγο! Η γυναίκα μου ήταν σταθερά διπλά μου σε σημείο παρεξηγήσεως. Ερχόταν συχνά στις εκπομπές που έκανα.  Η κόρη μου τελείωσε την Α’ Δημοτικού, με αγαπάει γι’ αυτό ακριβώς που είμαι! Θα ήθελα να έχω 10 παιδιά, αλλά αργήσαμε να κάνουμε παιδιά και δυσκολευτήκαμε! Δεν μπορέσαμε! Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευτυχία για τον άνθρωπο να κάνει πολλά παιδιά!

Τα τηλεοπτικά μου αυτή τη στιγμή είναι σε ύπνωση! Έχω συζητήσει κάποια πράγματα, πάντα κατά καιρούς συζητάω, πάντα κατά καιρούς κάνω προσπάθειες και αποπήρες να κάνω πράγματα και σε μικρότερα κανάλια. Θέλω να έχω επαφή, από τη άλλη όμως είναι πράγματα κατά καιρούς που μου έχουν προταθεί, τα οποία δεν θα τα έκανα καλά! Έφυγα από το Epsilon και έμεινε η Αντελίνα γιατί δεν γινόντουσαν τα πράγματα όπως έπρεπε! Το θέμα είναι να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και να είναι ξεκάθαρες οι εξηγήσεις, δηλαδή όταν λες κάτι, να το κάνεις!

Του Γιώργου Λιάγκα του ταιριάζει το πρωινό. Θα ήθελα πολύ να κάνω την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Ο Πέτρος Κωστόπουλος  δεν είναι για πρωί, είναι πιο βραδινός τύπος!»

Σχετικά Tags

Βίκυ Χατζηβασιλείου Happy Day Θανάσης Πάτρας

Source link

avatar

Μου αρέσει να μπλογκάρω συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.