30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALFINODOOR!

30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ALFINODOOR!

Αισθανθείτε ασφαλείς με πόρτες ασφαλείας από την πιο αξιόπιστη εταιρεία της ΑΘήνας

Η Alfino Door ασχολείται αποκλειστικά με τις πόρτες ασφαλείας τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ήταν τότε που πρωτοεμφανίστηκαν οι θωρακισμένες πόρτες στην ελληνική αγορά ως συνέπεια της αλλαγής των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών, όπως αύξηση εγκληματικότητας, είσοδος στη χώρα ανθρώπων από τρίτες χώρες και λοιπά.

Η εταιρεία αφουγκράστηκε τις ανάγκες που παρουσιάστηκαν από αυτές τις αλλαγές στην κοινωνία και έτσι ξεκίνησε τη διάθεση και τοποθέτηση πορτών ασφαλείας στην Ελλάδα. Από τότε μέχρι σήμερα όπου οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί ακόμη περισσότερο, η εταιρεία μας έχει κάνει τεράστια άλματα και έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο πελατών, από ιδιώτες μέχρι τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ALFINO DOOR

Καλύπτουμε κάθε απαίτηση και επιθυμία και εμπορευόμαστε θωρακισμένες θύρες που ανταποκρίνονται στην οικονομική δυνατότητα του καθενός, δίνοντας πάντα έμφαση στην ασφάλεια, εμφάνιση και αξιοπιστία. Έχοντας αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια ισχυρές συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους παραγωγής πορτών, αλλά και με Έλληνες κατασκευαστές, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια τεράστια γκάμα από προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα.

Θωρακισμένες πόρτεςκλειδαριές ασφαλείαςπυράντοχες πόρτες, επενδύσεις πόρτας για κάθε γούστο, διακοσμητικά στοιχεία – αξεσουάρ όπως χειρολαβές, επιστόμια και άλλα. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, βελτιωνόμαστε καθημερινά και παραδίδουμε στον πελάτη μας ένα προϊόν διαχρονικό, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια, την αισθητική και την λειτουργικότητα.

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς και η ικανοποίησή της είναι βασικό μας μέλημα. Σκεφτείτε τι θέλετε και εμείς μπορούμε να σας δώσουμε ολοκληρωμένες και συγκεκριμένες λύσεις για την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σας.

Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο για εμάς από την ευχαρίστηση του πελάτη. Τίποτα δεν μας ευχαριστεί περισσότερο από το να μας τηλεφωνήσουν και να μας πουν: “συγχαρητήρια, κάνετε θαυμάσια δουλειά, σίγουρα θα σας συστήσουμε και σε άλλους”.

Μπορείτε εκτός από την Alfino Door να μας να επισκεφθείτε την έκθεση μας ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, με email ή από τα social media, ώστε να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για την τελική και σωστή σας επιλογή!

avatar

Μου αρέσει να μπλογκάρω συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.